Voorstellen - Lijsttrekker Roy Verduyn

Als lijsttrekker van de VVD Lokaal Albrandswaard wil ik mijzelf graag voorstellen. Ik ben, met een korte uitstap naar Rhoon noord, zo’n 10 jaar woonachtig in Rhoon Essendael. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 3 en 7 jaar oud. Van beroep ben ik ondernemer in de sectoren vastgoed en marketing.

Mijn doel als lijsttrekker van de VVD Lokaal Albrandswaard is om onze gemeente nog mooier en veiliger te maken en het groene dorpse karakter te behouden. Dit kan het beste als de gemeenteraad en het collega als een team gaat werken met goede ambities. De huidige gemeenteraad heeft de klassieke verdeling tussen oppositie en coalitie waardoor er veel tijd gaat zitten in het onderling debatteren i.p.v. samen werken aan een oplossing of een goed idee. Dat kan anders en daar ga ik voor!

Verder sta ik o.a. voor:
Meer Boa’s op straat voor een hogere veiligheid, (sport)evenementen meer dan nu stimuleren, lokale ondernemers meer te betrekken bij gemeentelijke inkopen, efficiënte en betaalbare zorg, bouwen wat er nodig is, Lage gemeentelijke lasten, stimuleren van inwoners om zich te laten vaccineren tegen corona., een betaalbare energietransitie en wil ik geen windmolens in onze gemeente!
Ik hoop op uw steun bij de komende verkiezingen zodat we deze thema’s kunnen oppakken in een nieuwe vorm van een effectievere samenwerkende gemeenteraad en de uitvoerenden hiervan.