Even voorstellen - Ruben Weijers

Vandaag stellen wij de jongste kandidaat op onze lijst voor, Ruben Weijers. Politiek is altijd de passie geweest van Ruben. In onderstaande brief stelt hij zich voor:

‘’Samen maken we Albrandswaard een nog mooiere gemeente, voor jong en oud.’’

Dat is mijn missie als kandidaat gemeenteraadslid voor de VVD-Albrandswaard. Ik ben Ruben Weijers, woonachtig in Rhoon-Portland en 28 jaar oud. Verder ben ik werkzaam in de vloerenbranche, waarin ik als Accountmanager ondernemers help met het beste uit hun zaak te halen. Hier krijg ik iedere dag veel energie van. Ik kom dan ook uit een echte ondernemersfamilie, waardoor ik als geen ander weet hoe het reilt en zeilt binnen het bedrijfsleven. 

 

Dit is dan ook een van de zaken waar ik mij graag voor zou willen inzetten de komende vier jaar. Ik wil de gemeente graag aantrekkelijk maken en houden voor ondernemers én jong talent. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om met iedereen het gesprek aan te gaan. Ik wil dat iedereen gehoord wordt en mee wordt genomen in de plannen. Want alleen samen maken we Albrandswaard een nog mooiere gemeente, voor jong en oud.

 

Het is altijd al mijn passie geweest om de ‘politieke arena’ in te gaan. Ik kan dan ook niet wachten om mijzelf hard te mogen maken voor de VVD-thema’s: veiligheid, efficiënte en betaalbare zorg, bouwen aan wat de bewoners van Albrandswaard nodig hebben, lagere gemeentelijke lasten en een haalbare energietransitie.

 

Klaar om samen aan de slag te gaan met het mooier en aantrekkelijker maken van de gemeente, Je kunt mij vinden op plek zes op de kieslijst. Ik hoop dat ik op jouw stem kan rekenen.