Marco Goedknegt gaat een nieuwe uitdaging aan

Onze wethouder Marco Goedknegt heeft besloten om zijn carrière een mooi vervolg te geven bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

"De afgelopen acht jaren heb ik mij als wethouder met hart en ziel ingezet voor ‘mijn’ Albrandswaard en in het bijzonder voor de inwoners. Maar voor mij voelt het nu als het moment om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Terugkijkend voelt het geweldig dat ik deze mooie functie heb mogen bekleden in de gemeente waar ik zelf ben opgegroeid. Tegelijk is het een mooi moment voor verandering en voor vernieuwing, zowel voor mij persoonlijk als voor de functie die ik de afgelopen jaren heb mogen bekleden.”

"Ik heb met veel plezier een bijdrage geleverd aan projecten als de Hooge Heerlijckheid, Essendael en Emmastaete, de ontwikkeling van onze klimaatagenda, het verder op orde krijgen van de gemeentebegroting en nog even zoveel andere ontwikkelingen in onze gemeente. Ik heb altijd veel plezier gehad in de persoonlijke contacten die ik heb gehad met veel inwoners en ondernemers, ieder met een eigen uniek persoonlijk verhaal dat telkens weer indruk wist te maken op mij.”

"Ik bedank iedereen voor de mooie, soms lastige, maar altijd goede gesprekken die ik met u heb gevoerd. De komende jaren blijf ik betrokken bij de politiek. Ik zal mij als gemeenteraadslid blijven inzetten voor Albrandswaard, waarbij ik hoop dat we elkaar nog vaak tegen zullen komen.”

Vanzelfsprekend is VVD Albrandswaard trots op de inzet die Marco de afgelopen jaren als wethouder heeft geleverd en zijn wij ervan overtuigd dat het ministerie van Justitie en Veiligheid de beste kandidaat heeft gekozen.